Бүгінде қожалықтың қымызына деген сұраныс жоғары.
– Біз отбасымызбен мал баққан жандармыз. Бала кезімнен осы шаруашылыққа икемім бар. Мал бағудың қыр-сырын меңгеріп, қазір шаруашылықтың жұмысын дөңгелетіп отырмын. Жылдың төрт мезгілінде сары қымыз сапырып, саумал дайындап, жүйрік баптаймыз. Биені сүтіне, қымызына қала, ауыл тұрғындарынан сұраныс көп. Дайын өнімді тапсырыспен жеткізіп береміз. Бүгінде күніне 20-25 литр қымыз өткіземіз, – дейді қожалық иесі З.Бекбасаров.
Сондай-ақ, қожалық иелігіндегі 12 гектар жердің 8 гектарына бидай егілсе, 4 гектарға жоңышқа өсіріп отыр.